4/13/2009

flapjack

本日は雨→お天気という、ちょい寒いけど素敵な日だった。
コニーが引っ越したので、フラット見学とflapjackの作り方を教えて貰った。
どの部屋にも光
りが入り、プライベートガーデンがある羨ましいフラット。
ただ、住人は”料理が出来る事”が条件なんだそうです。
ほんと、料理好きな住人さん達が住んでいると感じたキッチンだった。

コニーがサーモン
サンドとトマト•モッツァレラ•バジル•オリーブサラダの
ランチをつくってく
れた。マジで美味しかった。

そして待望のflapjack!
オーツにバター、ハチミツ、ド
ライフルーツ、バナナ等を入れて
190度のオーブンで15分焼くと出来上がり。
店で買うと高
いしパサパサしてるんだけど、コニー流flapjackはしっとり。
プライベートガーデンで、15時のアフタヌー
ンティーを楽しんだよ。

写真の左がコニー作、右がシシー作。見た目、コニーの方が美味しそう。
 
It was rain this morning, but from afternoon was fine today.
I visited Conny's flat because she moved new flat last weekend.

As for this flat, light enters all rooms and has a private garden.
“The resident like a cooking" is a condition.
It was the kitchen where the residents whose likes cooking in.

Conny made a salmon sandwich, and salad of tomato, basil,
mozzarella cheese and olive for me. It was so beautiful :D

After lunch, Conny taught how to make a flapjack to me.
A butter, a honey, a mixed fruit and a banana put in Oates and
mix it with. And then, it is the completion! after it bakes
with an oven of 190 degrees for 15 minutes.
I love Conny's flapjack because the taste is nice and cheap.
By the way, Conny's flapjack is left side photo
and mine is right side photo.

We had enjoy with delicious flapjack and tea in the sun.
Thank you, Conny~!